Toyota Varebiler

Toyotas varebiler finnes i mange ulike modeller og motoralternativ slik at de kan tilpasses de ulike utfordringene og få de ulike jobbene gjort.

Alle modellene har høy prioritet på komfort og kjøreglede. Kombinert med verdensledende miljøegenskaper, uovertruffen kvalitet og lave eierkostnader har du et arbeidsredskap som du alltid kan stole på. Uansett hva det skal brukes til.

Hilux - Ustoppelig siden 1968.

Hilux har bygd sitt sterke renommé i alle verdensdeler gjennom mer enn 40 år. Den tilbys med 4WD, single, extra eller double cab, manuell eller automatisk girkasse og dieselmotorer på 2,5 eller 3,0 liter. Den er en sliter som hjelper deg til å løse de tøffeste oppgavene - fra en førerplass som har personbilstandard.

Proace - Problemfritt bilhold.

Proace er kvikk og lettkjørt og passer alle slags virksomheter. Du kan velge en modell med lengde, høyde, side- og bakdører, lasteromsvolum, kupélayout og motor tilpasset dine behov. Proace gjør hverdagen enklere, gjør deg effektiv og er en pålitelig og profesjonell samarbeidspartner.

Land Cruiser - Uten grenser.

Dagens Land Cruiser 150 er foredlet og utviklet gjennom 60 år og den legendariske 4-hjulstrekkeren tar deg frem overalt – fra storbyen og ut i villmarken. Den har et moderne og kraftfullt design og byr på høy komfort. Den er robust og fleksibel med bakseter som kan felles flatt ned i gulvet.